Együtt Veresegyház civil társaság alakult

 

Az alábbi levelet kapta egyesületünk, s reméljük az új szerveződés eseményeket is hoz majd a városba. Már most elérhetők facebookon. Ld. itt.

Tisztelt Élni Veresegyházon Egyesület!

Tájékoztatjuk, hogy megalakult az Együtt Veresegyház civil társaság.

Célunk hozzájárulni ahhoz, hogy széles, nemzeti összefogás jöjjön létre annak érdekében, hogy Magyarország ismét egy normális, a demokratikus alapjogokat tiszteletben tartó ország legyen. Az Együtt Veresegyház civil társaság azért jött létre, mert úgy gondoljuk, hogy e célért nekünk is tennivalónk van itt, Veresegyházon és a környékén.

Alapértéknek tartjuk a jogállamiságot, a magántulajdon tiszteletét, a társadalmi szolidaritást és az Európa iránti elkötelezettséget.

Ahhoz, hogy hazánk kikerüljön a demokrácia- és gazdasági válsághelyzetből és újra félelem mentes ország legyen, a hazájukat szerető demokraták összefogására van szükség. Összefogásra nem csak országos szinten van szükség, hanem a településeken is, így itt, Veresegyházon is.

Az Együtt Veresegyház arra vállalkozik, hogy fórumot és információs csatornát biztosítson azon Veresegyházon és a környékén élők számára, akik egyetértenek a fentiekkel. Ezt a fórumot eleinte elsősorban a Facebook keretei között tudjuk biztosítani, de a későbbiekben rendezvényeket, közéleti eseményeket is szervezünk.

Elérhetőségünk: http://www.facebook.com/egyuttveresegyhaz, [email protected]

A fentiek alapján készen állunk minden együttműködésre!

Kérjük Önöket, hogy tiszteljenek meg válaszukkal!

Veresegyház, 2012. december 28.

Üdvözlettel:

Rekvényi László, Markó Róbert, Seress Zoltán