Jennifer Aniston férfias külsejének bizonyítékai

 

A fenti fotó kiválóan mutatja a színésznő kezét, melyen a gyűrűsujj hosszabb, mint a mutatóujj. Minél nőiesebb valaki, ez annál inkább fordítva van.

 

Ezen a képen első pillantásra rendkívül nőies, jól láthatjuk az arcát szemből, az erősebb áll férfias jellemző. Takarjuk le az állát, és gondolatban már kerekebb, elkeskenyedőbbet rajzolnánk, vagy takarjuk le a szemét, és akkor még inkább férfias tekintetet fogunk hozzá társítani.

 

A harmadik kép egy papparazzo fotó, amin jól látszik a csipő-derék arány, ami a nőiesebbeknél jóval nagyobb, míg a férfiaknál egyenes.

Végezetül aki nézi a filmjeit a mozgását is fiúsnak érezheti.

Mindezzel együtt is Jennifer Aniston az egyik legvonzóbb és legszimpatikusabb színésznő, sok más hollywoodi sztárt is kiválaszthattunk volna, az pedig, hogy egy színésznő fiús nem minősítés, csak ténymegállapítás.

A férfias jellemzőknek azonban a tudomány mai állása szerint van némi következménye. Az egyik, hogy nehezebben esnek teherbe, (ha mégis gyakrabban szülnek fiút) a másik, hogy kevésbé is vágynak gyerekre, a harmadik, hogy könnyebben maradnak szinglik, mert a párkapcsolatokban is dominánsak akarnak lenni, de még inkább szeretik a függetlenséget.

A téma tudományos hátterét ld. Szendi Gábor: A nő élete, Budapest, Jaffa Kiadó 2012