Csalót keresnek

A Gödöllői Rendőrkapitányság Felderítő Osztálya nyomozást folytat nagyobb értékre elkövetett csalás bűntett megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

2008. január 4-én a déli órákban egy veresegyházi autókölcsönzőből egy ezidáig ismeretlen személyazonosságú férfi öt napra bérbe vett egy VW Golf típusú személygépkocsit. A férfi a kölcsönzéskor egy Kovács Károly nevére kiállított személyi igazolvánnyal és vezetői engedéllyel igazolta magát. A bérlő személy megegyezett a mellékelt személyi igazolványban és a vezetői engedélyben szereplő fotón látható férfivel. A benyújtott okmányokról megállapítást nyert, hogy más nevére voltak kiállítva, valamint a személyi igazolványt ellopták, ezért országos körözés lett kibocsátva, a vezetői engedélyt pedig bevonták, mivel a benne szereplő adatok hibásak voltak.

Kérjük, hogy aki felismeri a képeken látható középkorú férfit, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, hívja a Gödöllői Rendőrkapitányságot a 28/514-655 telefonszámon, vagy a 112-es, 107-es rendőrségi hívószámok valamelyikét, illetve névtelensége megőrzése mellett az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es telefonszámot!

Gödöllő, 2008. január 11.

Szűcs Béla r. alezredes

Kapitányságvezető helyettes