2019-es közhasznúsági jelentés

2019-ben egy komoly fejlesztés került fel a honlapunkra, egyfajta személyiségteszt, mely populizmusbarométerként működik, és több nyelven is letölthető. Megtalálható a jobboldali sávban egy poszterre kattintva. Különösen mobilaplikáción izgalmas, így hát ajánljuk mindenkinek.

2020-as terveink közt szerepel a kiegyensúlyozott nyilvánosság, de nem belemenve abba a parttalan vitába, hogy az egyes politikai oldalaknak sosem elég kiegyensúlyozott ami van. Ehelyett inkább a hagyományos, kívülálló, nem ellenséges – ismert nevén – közszolgálati újságírás projektjének támogatását tűzzük ki célul. Erre vonatkozóan kommunikációs tanácsadással szolgálhatunk, és örömmel mondhatjuk, hogy a modell kifejlesztésében volt szerepe Veresegyháznak, sőt még Pásztor Béla is támogatta, bár meg nem valósította. https://elniveresen.hu/helyi-nyilvanossag/oldalon írtunk erről.

Az Élni Veresegyházon Egyesület vagyona növekedett számlánkon a fordulókor 395 ezer Ft volt található.

Ebben nincs sem külföldi, sem belföldi támogatás, csak szimpatizánsaink adománya. Köszönet érte. Bármikor szükség lehet a tartalékokra, úgy hogy a továbbiakban is várjuk támogatásukat. Veresegyház Takszöv: 66000011 – 11075909 számlaszámunkra. További adatokat rólunk itt találhat.