Ki lehet a felelős?

A Levegő Munkacsoport kezdeményezésére a Katasztrófavédelem vizsgálatot indít. A képek alapján elég egyértelmű, hogy Veresegyház polgáraira a legveszélyesebb ember maga a polgármester.De nyomozni fognak a GE után is, és ki kell hallgatniuk minden szereplőt, aki az égetésben közreműködött.

Általában megbénulnak a hatóságok amikor azt tapasztalják, hogy maga a polgármester szennyezi a környezetét, pusztítja a termőföldet, kárt okoz a vizek tisztaságában (mert megmásítja a tó rekultivációját).

Arról rendszeresen vannak hírek, hogy egy polgármester feljelent valakit, mert mérgezi a lakosokat. De arról sosincs, hogy ezt maga a polgármester teszi. Azért bénul meg ilyenkor a rendszer, mert maga az önkormányzat is hatóság. S valóban irreális is, mert miért választanák meg azt az embert a lakosok, aki rosszat tesz nekik.

Szociálpszichológiailag ilyenkor a következő megy végbe az emberek fejében. Az nem lehet, hogy a polgármester kárt okoz nekünk, hisz szeret minket. Ha kárt tenne biztos lenne valaki aki megállítaná, aki figyelmeztetne minket.

Hát most talán lesz ilyen, talán elkezdenek beszélni végre Pásztor Béla munkatársai. Talán a képviselők, kik közt van orvos, iskolaigazgató és egyébiránt mindenféle értelmes ember átlendülnek szándékos vakságukon.

Az ATV híradását itt tekinthetik meg: http://www.atv.hu/videok/video-20170524-mit-egetnek-veresegyhazan