A GE partnerünk

A GE valóban partnerünk, és ezt a város vezetése jól is menedzseli. Legutóbb az oktatással kapcsolatban hangzottak el fejlesztési lehetőségek. Ezúttal kicsit zavarodottnak tűnt a polgármester, lehet csak blöffölt, hogy mi kellene a GE-nek, mert még erről nem tudott velük tárgyalni.

Viszont mi már tárgyaltunk velük. 2010-ben egy találkozót szerveztem, melyen részt vett egy felsőoktatási szakképzéses iskolákat szervező barátom, és a veresi GE egyik vezető beosztású munkatársa. A találkozó Czeller Karoláéknál volt, éspedig két okból. Egyrészt mert a hölgyet sokra tartom helyi közügyek terén, másrészt mert – és talán ez most fontosabb is – ő reprezentálta is az őslakos helyi vállalkozót.

Vagyis a találkozót az igények (GE) részéről, a lehetőségek adása (helyi vállalkozó), és az iskolaépítő gyakorlati szakember (barátom) hármasa alkotta. Jómagam csak mediáltam. Azt nem állítanám, hogy megváltottuk a világot, de az pontosan kiderült a számunkra, hogy milyen emberekre és így milyen iskola létrehozására volna szüksége a GE-nek.

Hát nem szakácsokra, meg kovácsra, mint ahogy a felvételen elhangzik, bár 2010 óta lehet, hogy sokat változott a dolog.

Forrás: https://www.youtube.com/watch?v=c7nQlmZX0Po&feature=youtu.be