Veresegyházi új lakás vásárlás?

Kedves vásárló. Ügyvéd nélkül ne! Legyen körültekintő! Az itteni polgármester a vállalkozónak fog segíteni, nem az esetlegesen vállalkozó által kijátszott vásárlónak. A vállalkozó mondjuk elszedi a pénzét, felveszi ön után a szocpolt, majd nem fejezi be az építkezést, csődöt jelent, tehát nincs kitől visszaszerezni a pénzt.

Amikor az önkormányzat belép a folyamatba és „segít” a vállalkozón, ez jó esetben Önt is kihúzhatja a bajból, de higgye el, Ön az utolsó szempont, másként magán s nem pedig a csődöt jelentő vállalkozón segítenének. (Az eset nem egyszeri, tehát élünk a gyanúperrel, hogy egy jól bejáratott korrupciós módszerről van szó.)

Kedves itt élő polgártársaink. Vegyék észre, hogy a veresi lakásmaffia nem lehetne ilyen tartósan sikeres, ha nem kapna állandó városi segítséget. Azzal, hogy mi rendre ezt a politikai vezetést szavazzuk meg, voltaképp egyetértésünket fejezzük ki.

Ne nekünk higgyen! Tájékozódjon arról, hogy a város milyen előnytelen szerződéseket köt egy helyi építési vállalkozóval. Ezek az adatok nyilvánosak.

Persze a lakásmaffia működésére sok példa található.  Ami speciálisan veresi, hogy nálunk a tisztességtelenség motorjának fenntartója maga Pásztor Béla. Pásztor Béla nélkül ebben a városban semmi sem történhetne, ezt maga mondja, és ez igaz. Igaznak tartjuk ezt a helyi korrupciókra is.

Forrás: http://www.hirado.hu/2015/10/25/vigyazzon-nehogy-ugy-jarjon-mint-ezek-a-lakasvasarlok/