Gyermeknap – Köszönni Gábor Csabának ?

Köszönetet mondanak többek közt Gábor Csabának is a Gyermeknap támogatásáért a Veresi krónika 2015 júniusi számában. Nem világos ki köszöni. Az újság szerkesztője? A város vezetése? A gyermeknap szervezője? Egyáltalán ez egy fizetett hirdetés? Ha igen, miért nem derül ki ki a feladó, ha nem hirdetés, akkor meg miért olyan a tördelés, mintha az volna?

Nagyobb baj ennél, hogy Gábor Csaba neve egyáltalán felmerülhetett egy olyan kontextusban, mint a település megbecsült polgára. Pásztor Béla maga tagadta meg őt. Nem is olyan rég a városvezetőn 1 tagadta, hogy szoros kapcsolatban lennének, 2. azt mondta, ha Gábor Csaba vállalhatatlan dolgot tett, azért neki kell felelnie. Történt ez a Célpont (Hír TV) egyik riportjában. Ld. itt. (Érdemes elolvasni a cikket. Nagyon durva váddal illeti a lap Gábor Csabát és Pásztor Bélát is.)

Egyébiránt nem igaz az sem, hogy Pásztor Béla ne fonódott volna össze több szálon is a vállalkozóval, illetve ne felelne a különböző együttműködésekért. (Érdemes elolvasni a cikket. Nagyon durva váddal illeti a lap Gábor Csabát és Pásztor Bélát is.)

Máig nem tudni a város felé rendezte-e a vállalkozó a tartozását, vagy az említett cége oly mértékben ment tönkre, hogy sajnos az azóta is fennáll. Ha meg tartózik, akkor talán előbb azt kéne rendezni, és csak ezután villogni, mint a gyerekek barátja.

Forrás: mno.hu