Ivacsiak átverése III.

Egyfelől az engedélyeket még senki sem látta, s az sem, akit a polgármester azzal hitegetett a lakossági fórumon, hogy csak jöjjön be nyugodtan. Hiába ment be többször is. Innen jelezzük, a polgármester taktikája csak addig jó, amíg rossz a nyilvánosság. Reméljük ezen honlapunk segít.

Másfelől azonban nem vagyunk ellenségesek és igazságtalanok sem. Bár az emberek hülyérevevését erkölcstelennek tartjuk, de helyszíni szemlénken azt tapasztaltuk, a műanyagot elkezdték külön kiszedni a zöldhulladékból. A multkorival ellentétben ezúttal azt már nem gyújtanák fel.

Mindent együttvéve várjuk a hatóság véleményét legutóbbi levelünkre a zöldhulladék felgyújtását illetőleg is. (Ne essünk azért hasra, hogy legalább azokat nem gyújtják meg.) Egész biztos barbár módszer a nagymennyiségű zöldhulladék elégetése is. Ma már az Eu-s szabványú fatüzelésű kazánok sem füstölnek, legyen az erőmű vagy egy házi csoda, nyilván nem véletlen. De azért örülünk, legalább Veresegyházon figyelmünk ennyit már segített. Kicsit javultak és javulnak a dolgok, mióta aktívan tevékenykedünk.