Kultúrintézményeink

III. díj (megosztott):	Veresegyház Város Önkormányzata (építtető), Bata Tibor építészmérnök és Zsigmond László építészmérnök (tervezők) - a Veresegyház, Szabadidős és Gazdasági Innovációs Centrum épületével

Milyen tervek vannak az Innovációs Központ jobb kihasználására? (166 perc)

Válasz (P.B.): Miért nem jó? Aki azt mondja nem jó, mutassa be számadatokkal. A művelődés egész ügyének fenntartására van 100 millió Ft, nem csak az Innovációs Házra. A Ház gazdaságilag stabil. Megszünnek az ingyen adott helységek, pl. a Tavirózsa Rádió ilyen kedvező helyzetben van.

Kommentár: A polgármester itt valami csoda folytán átadta a szót Boross Zsuzsa igazgatónak is, aki részletesen ismertette a kiadásokat és a bevételeket, azt, hogy milyen civil szervezetek és csoportok működnek az Innovációs Centrumban. A válasz elfogadható. Valószínűleg a kérdést rosszul tettük fel, úgy kellett volna, hogy milyen jövőképe van az Innovációs Centrumnak. Véleményünk szerint kicsit szocialista időket érintő hangulat lengi körbe az intézményt. A jövő azonban az, ha egy település egy vagy két dologban akar kitűnni a világban, és ebbe az irányba építkezik.