Levelező lista

Tisztelt Veresegyházi Képviselők!

Az ápr. 29-i ülésen ismét terítéken lesz az önkormányzati gazdálkodás átvilágításának ügye. Van szégyenkezni valónk ebben az ügyben. 2007. augusztus 7-én döntött a testület az átvilágítás szükségességéről. A képviselő-testületi akarat az volt, hogy az önkormányzati intézményeken túl a polgármesteri hivatal gazdálkodása is át legyen világítva, mert itt úszik el a város költségvetése, nem az intézményeknél.

Ennek ellenére „az arra illetékesek” meghamisították a képviselő-testületi ülés jegyzőkönyvét!

Íme: 84/2007. (VIII.7.) Kt. számú határozat:

A képviselő-testület az önkormányzati intézmények pénzügyi, gazdasági, jogi átvilágítását határozza meg. Vagyis a polgármesteri hivatal átvilágítását tudatosan kifelejtették a határozatból. Sajnos a két hitelesítő képviselő sem figyelt fel a csalásra! A szégyenkezni valónk az, hogy 2007. aug. 7-i határozathozatal óta lényegében nem történt semmi, nincs előremozdulás. Ennek az oka világos: az illetékes elvtársak addig akarják húzni az időt, amíg le telik e választási ciklus.

És most itt van a következő manipuláció:

Az ápr. 29-i képviselőtestületi ülés átvilágításra vonatkozó előterjesztése megint csak „önkormányzati intézményekről” beszél. Ha a Tisztelt Képviselő-testületnek szándékában áll a polgármesteri hivatal gazdálkodásának átvilágítása is (nem maradhat ki!), akkor nagyon oda kell figyelni a csalási szándékra, résen kell lenni a határozat elfogadásakor, és a jegyzőkönyv képviselői hitelesítésekor, mert vannak még csalók!

Remélem, hogy fölöslegesen aggódom, mindenki észrevette az újabb sanda szándékot!

2008. ápr. 27.

Tisztelettel: Gerhát Imre