Nyílt levél a képviselőkhöz

Tisztel Pásztor Béla projektjét támogató képviselők!

Hamarosan pont kerül ennek a történetnek a végére, ami után már aligha fog az ÉVE érdeklődni aziránt, hogy az Önök döntését mi is motiválta, amikor a fecskendőgyár mellett döntöttek.

Most, ebben az átmeneti rövid időszakban viszont őszintén kíváncsiak vagyunk arra, mi az, amiben nem tudtuk Önöket -kellőképp- tájékoztatni? Mi az, amiben úgy érzik, nem mondtunk el valamit, amiben nem voltunk elég világosak, amiről esetleg többet hallanának akár még most is.

Ebben az átmeneti helyzetben igyekszünk még válaszolni az esetleg felmerülő kérdésekre. A honlapunk (http://veresegyhaz.gportal.hu ) bal oldalán megtalálhatják azoknak az egyesületi tagok elérhetőségét (e-mail és/vagy telefonszám), akik személyesen várják az Önök észrevételét, kérdését.

Ha valamire mi nem tudunk azonnal felelni, a kérdést továbbítjuk jogászhoz, vagy ha olyan, akkor a Tavirózsa Egyesülethez.

Valamint tájékoztatjuk Önöket, hogy honlapunkon lehetőséget kívánunk biztosítani az érdeklődők számára, hogy jobban megismerjék saját választókerületük képviselőjét.
Kérjük, hogy e-mail-en juttassa el életrajzát, fényképét, illetve minden olyan anyagot, ami hozzájárulhat az Ön jobb megismeréséhez. Az Ön által küldött anyaggal szívesen kiegészítjük az interneten eddig összegyűjtött információkat.

Bízunk benne, hogy ez újabb lehetőséget ad településünk demokratikus fejlődéséhez.

Tisztelettel:

ÉVE