Gokart pálya ügybeni levelezésünk

Tisztelt Pásztor Béla Polgármester Úr!

Köszönettel vettük szíves tájékoztatását. A forrás nevét akkor sem adhatnám ki, ha ismerném a kilétét. Nagyon megnyugtató sokak számára, ha Veresegyház fejlődése továbbra is előnyben részesíti a természetközeliséget, a nyugalmat. Az agglomerációba Budapestről kiköltözöttek ezt értékelik a legtöbbre. Emiatt van a másik probléma is, a futópálya, melyről szintén reméljük, hogy jobb döntés fog születni, a tavak helyett másutt, betonra kerül.

Üdvözlettel:

Zsolt Péter

 

Tisztelt Zsolt Péter Úr !

Köszönöm szíves kérdésüket.

Kérem, szíveskedjék megjelölni a forrásukat.  Tájékoztatom, hogy Veresegyház eddig nem tervezett, és nem tervezi gokart pálya építését.

Üdvözlettel:

Pásztor Béla

polgármester

 

Kedves Polgármester úr!

Köszönettel vettük pontosítást kérő válaszlevelét a korábbi megkeresésünkre, ezért újra összefoglaljuk a lakosságot érintő és érdeklő aktuális ügyet. Az egyesületünk több forrásból is értesült arról, hogy megkezdődtek a kivitelező és önkormányzat között – a lakossági tiltakozás miatt – meghiúsult szadai gokart pálya veresegyházi területen történő elhelyezéséről a tárgyalások.

Tisztelettel kérjük a Polgármester urat, hogy  – a helyzet mielőbbi tisztázása érdekében- adjon világos, és egyértelmű válaszokat vagy tájékoztatást a következőkre:

  1. Folyik bármilyen – formális vagy informális – egyeztetés a meghiúsult szadai gokart pálya veresegyházi területen történő elhelyezéséről az Önkormányzat (vagy közvetlenül a Polgármester) és a gokart pálya leendő tulajdonosa/kivitelezője között?
  2. Amennyiben az előző kérdése a válasz igen, akkor kérjük tájékoztassa az Egyesületet, hogy milyen veresegyházi területek kerültek szóba a tervezett gokart pálya elhelyezésére?
  3. A gokart pálya veresegyházi területen történő elhelyezéséről a veresegyházi önkormányzat képviselői előzetesen kaptak-e tájékoztatást?
  4. Az Önkormányzat vagy a Polgármester úr és a gokart pálya leendő üzemeltetője és/vagy tulajdonosa között született-e bármilyen -szóbeli vagy írásbeli- megállapodás vagy ígéret?

Köszönettel,

Zsolt Péter

 

Kedves Péter !

A 2020. június 4-én küldött szíves levelére válaszolva tájékoztatom, hogy nem tudom miről beszél.

Kérem, – ha Ön tud valamit – azt pontosan fejtse ki.

Üdvözlettel:

Pásztor Béla

polgármester

 

Tisztelt Polgármester Úr!

Levélben is megerősítettük, hogy a településfejlesztés véleményezésében a továbbiakban is részt kívánunk venni. Addig is aktualitása miatt kérdezzük, hogy a gokart pálya engedélyeztetésének helye jelenleg hol von? Mik a város tervei? Ezekről részletes választ kérünk, ha van már szerződés azt is, ha folyik építkezés arról fényképet is.

Köszönettel:

Zsolt Péter

ÉVE elnök