Önkormányzati korrupció

Gegesy (Ferencváros volt polgármestere) fantasztikus memoárt írhatott. Már az ismertetőben is olyan dolgokra bukkanunk, melyre Pásztor Béla aligha tudna felelni. Gegesy a könyvében több helyen beszámol arról, hogy milyen szerencse, hogy nem fogadott el multinacionális cégektől utaztatást. Ezért sikerült aztán nem lekötelezetten dönteni. Sokféle megkörnyékezést kapott. Pásztor Béla pedig nem átallotta azokat a képviselőket mószerolni, akik visszautasították a BD utaztatását, maga pedig „barátaival” és szerencsétlenekkel akiket befolyásolni tudott ment.

Ki fogja helyére rakni Veresegyház polgármesterének értékrendszerét? Azét az emberét akinek arról sincs fogalma mi a korrupció a XXI. században. Karácsonyra ajánljuk neki is és barátainak Gegesy könyvét. Sajnos tőle nem várhatunk ilyen feltáró emlékiratot, mert ő az a polgármester aki ha kiadná a kezéből a hatalmat összedűlne a kártyavár, melyet épített.

Forrás: http://index.hu/belfold/2016/12/28/gegesy_ferenc_volt_ferencvarosi_polgarmester_felfedte_hogy_mukodott_nala_a_korrupcio/