Testületi – 2015. nov. 27. – Atyáskodunk

Erdőkertes közvilágítás-fejlesztését vissza nem térítendő pénzügyi támogatással segítjük (30 milla), miközben számtalan probléma felmerült a veresi ledes közvilágítással. Pásztor Béla polgármester válasza erre az, hogy a veresi világítást majd megszokják, támogatni mást meg azért kell, mert ellenségeskedést szülne, ha nem volnánk szolidárisok és nem tennénk gesztusokat Erdőkertesnek és másnak. „A pénzzel mindig okosan bánt Veresegyház” – így Pásztor.

A testület megszavazta a pénzadást, noha pár perccel korábban épp az derült ki, hogy pénzügyileg maga is bajban van. 9 igen szavazat az ajándékpénz mellett, és 2 nem. Úgy látszik 9  ember agyáig el sem jutott, hogy Erdőkertes támogatása kölcsönpénzből teljes mértékben erkölcstelen.

Itt mondanánk el, hogy Erdőkertes polgármestere Pásztor Béla fia, tehát, Veresegyház ha még saját pénzével is támogatná ezt a települést, azzal apa a fiát segítené hatalomba maradni. Veresegyház bármelyik települést támogathatna, csak Erdőkertest nem. Ez a modern demokráciákban korrupció. Azaz a 9 képviselő komolyabb bűnt követett el, mint pusztán pénzszórást.

Forrás: https://www.youtube.com/watch?v=sdyiGlUHTmE&feature=youtu.be