Testületi – 2015. április 15.

08h05….hiányzók, Dr.Marik György, Nagy István, Gáncs Gábor képviselők.
1. napirendi pont, ingatlan eladási pályázat eredményhirdetése. Szalontai Boldizsár hozzászólásában kifejtette, hogy mivel mindkét pályázó cég tulajdonosa egyazon ember, legalább a látszatra adhatna a polgármester smile hangulatjel smile hangulatjel (TP Komplex beruházó RT, Blogék építő és szolgáltató KFT ) A pályázatot a 9543 hrsz, Bartók Béla utcai ingatlan tárgyában a TP Komplex nyerte…….egyhangú szavazással.
2. napirendi pont, Szociális otthon konyha és étkezde bővítése pályázat….önerő 30 millió…..nyerhető 20 millió Ft. Az önerőre nem lévén fedezet, annak előteremtése költségvetési módosítást igényelt. A termálvíz vezetékre szánt 200 millióból csípték le a szükséges pénzt. Szalontai Boldizsár fölszólalásában ezt ellenezte és javasolta, hogy a Kovacsics „fürdőgyűjtőnek”, tanácsokért ez évben kifizetendő 160 millióból (összesen 240 millió) vegyék el ezt az összeget, annál is inkább mivel a fürdő úgy sem lesz elkezdve idén. Azt is kifogásolta, hogy a 3 hete megszavazott, polgármesterünk szerint „szuper, soha nem látott” költségvetést már másodszor kell módosítani. 7 IGEN…..1 NEM Szalontai Boldizsár….elfogadva!
3. napirendi pont, székesegyház-bazilika-katedrális csecse-becsékre 105 millió forint. 7 IGEN…..1 NEM Szalontai Boldizsár elfogadva
4. napirendi pont, iskolai beszámoló elfogadása….egyhangú IGEN.

Katasztrófális…..a város pénzügyi helyzete egyre kilátástalanabb…… kiváncsi lennék amennyiben ezek a mi állandóan „IGEN-t” nyomkodó „képviselőink” a saját vagyonukkal felelnének a döntéseikért ugyanígy koptatnák-e az IGEN gombokat  !? Könnyen ad, aki a másét adja!!

Forrás: Veresegyházon hallottam facebook csoport