Adótorony megépítése a Ligetekben?

Panaszlevél érkezett az adótorony építésének ügyében. Tolnai Ildikó képviselő (Fidesz) közrebocsátott nyilt levele is pontosan tájékoztat az aggályos helyzetről. Ld. itt. A terület képviselője Szakhmáry Sándor, akiről annyit mindenképp tudni érdemes, hogy a BD ügyben a lakossággal szemben lépett fel.

Területi győzelme annak tudható be, hogy Pásztor Béla polgármester választások előtt grundolt egyesületének nevében vett részt a kampányban. A SZOVE honlapja azóta is az elsöprő győzelmet ünnepli. Ld. itt. Az egyesület tevékenysége tehát a nullával egyenlő, illetve annyival, hogy a képviselő már megszavazta a telepítést.

Aláírásgyűjtő akció is indult, melyről az után tudunk tájékoztatót adni, ha a tiltakozás szervezőivel sikerül felvenni a kapcsolatot.

A szándék nem újkeletű az egyesületünk számára. 2008-ban már volt egy kísérlet, amit sikerült visszaverni Ld. itt. Most kicsit nehezebb a helyzet, mert mi később tudtuk meg a készülő tervet. Első nekünk szóló ez ügyben érkező levelet csak a mai napon kaptuk meg.