Felcsuti Róna vita

 

Egyik egyesületi tagunk a napokban fizet másfél millió forintot egy banknak, hogy aztán forintosítva ugyanazt az összeget fizethesse, mint korábban svájci frank alapon. Ezt a másfél millió forintot tehát ajándékba adja egy olyan rossz döntésért, melyért a bank semmiféle felelősséget nem vállal.

Bajnai veresegyházi szereplésében kiemelte, hogy a Fidesz a bankadóval jól megbüntette a bankokat, de ez a pénz az állam kasszájába vándorolt, és semmit sem segített az adósokon.

S miközben zajlik az élet, azaz az adósok valamiképp vergődnek és keresik a megoldást, zajlik a nagy vita is a svájci frank alapú hitel elszabadulásának felelőseiről. Róna szerint ezek közé tartozik Bajnai és Felcsuti is, mert magatartási kódexel szórakoztak ahelyett, hogy rendbe tették volna a törvénytelenségeket. Ld. itt.

Megtörtént a médiacsoda is, mert míg eddig a szakmai vitapartnerek egymásnak csak üzengettek, a pletykák pedig úgy terjedtek, hogy egyikük gazember, a másik oldal szerint viszont a másik szakmailag inkompetens, most végre egymással szembe is leültek beszélgetni a köztévében. (2013. 03.08.) Itt mi most egy olyan szöveget ajánlunk olvasásra, amelyhez igen hasonló beszélgetés és érvek hangoztak el a tévében is. Ld. itt.