Egyszerűen pofátlanság

Pásztor Béla polgármester = SZOVE

Ön minek nevezné azt, ha a közösség vagyonából pályázat nélkül saját egyesületének juttatna pénzt, paripát, fegyvert? Mert mi ezt egyszerűen pofátlanságnak hívjuk.

„A KMOP-5.2.1./B Veresegyház városközpont rehabilitációja – II. ütem pályázati konstrukcióban vállaltuk, hogy az újonnan felépülő Veresegyházi Kistérségi Igazgatási és Szolgáltató Központban helyet és lehetőséget biztosítunk olyan szervezetek számára, amelyek alaptevékenységük keretében kistérségi feladatokat és funkciókat is ellátnak.

E pályázati vállalásunk megvalósítása érdekében az alábbi együttműködési megállapodások és ingyenes használati szerződések megkötése szükséges:

· Ingyenes használati szerződés a Szolgálattal Veresegyházért Egyesülettel (SZOVE) a Veresegyházi Kistérségi Igazgatási és Szolgáltató Központ 2. emeletén található 232-es iroda ingyenes használatára az egyesület alaptevékenysége keretében megvalósított feladatok ellátására.

· Ingyenes használati szerződés a Civil Körrel a Veresegyházi Kistérségi Igazgatási és Szolgáltató Központ 1. emeleti 112-es irodájának ingyenes használatára az általa alaptevékenysége körében folytatott  közéleti feladatok ellátására.”

Teljes szöveg ld. itt.