ÉVE program – legyen sportélet

Kezdjük azzal, hogy pl. a SZOVÉ-hoz képest, de több más szervezethez képest is, mi nem csak most vagyunk aktívak, de az elmúlt 3 évben folyamatosan dolgoztunk. Visszamenőleg megnézhetik honlapunkat.

Az elmúlt napokban a kopogtatógyűjtés során piacon, köztereken, és lakásokba csöngetve végigjártuk a várost. Sok embernek személyesen sikerült átadni rendezvényünkre a meghívót.

Programunk írásos formában elérhető a honlapon. A területekre vonatkozó és a városra vonatkozó egyaránt, de honlapunk több más része korábban sem volt más, mint egyes problémák részletes programkidolgozása.

A nyilvánosságban jelen vagyunk-leszünk a Tavirózsa Rádióban, a VVTV-n, a helyi sajtóban: Kistérség, Veresi Krónika, Rikkancs, és a Facebookon. S aki megnézi médiaszerepléseink során igyekszünk mindig másról beszélni, mert akad elég témánk ahhoz, hogy ne kelljen ismételni magunk. Persze azt, hogy nem iparvárossá szeretnénk tenni Veresegyházát, azt ismételjük, s azt is, hogy turizmus, kereskedelem és oktatás okosan egymásba illeszthető volna.

Ilyen például a sportturizmus és a sportorvosi fejlesztés összekapcsolása. Egyetlen elem sosem működik, de ha egymásba kapcsojuk Veresegyházban rejlő lehetőségeket, akkor kitűnhetünk és a város eddigi sikeres fejlődése folytathatóvá válik.