Köszönet

A Becton&Dickinson cég úgy döntött új helyet keres Magyarországon magának. Ezzel az Élni Veresegyházon Egyesület fél éves munkáját siker koronázta, a Becton&Dickinson projekt a végéhez ért.

Azonban azt továbbra sem tudjuk, hogy a Becton&Dickinson a térség tiszta levegőjének technológiai előnyei miatt, vagy más okból ragaszkodott ilyen sokáig Veresegyházhoz, hiszen az országban számos ipari park található, ahol szívesen látták volna a céget (igaz, talán kevésbé tiszta levegővel).

Veresegyház továbbra is megőrzi természeti környezetének, tiszta levegőjének és termálvíz kincsének köszönhetően kertvárosi jellegét és vonzerejét, amely a budapesti agglomerációs övezetben egyre nagyobb értékké válik.

Köszönetet mondunk ezért a konferenciánkon részt vett előadóknak, a magyarországi zöld mozgalmaktól kapott szakmai támogatásnak, s mindazon barátainknak, veresi lakosoknak, akik személyes ötleteikkel, gondolataikkal segítették munkánkat. Köszönjük azoknak az újságíróknak a munkáját – helyiekét és országosokét -, akik megpróbáltak pártatlanul tudósítani az eseményekről.

A politikai szekértábori érdekektől független csapatmunkával, más helyi szervezetekkel való összefogással reméljük, hogy szerepet vállaltunk a magyarországi civil társadalom erősödésében. A helyi összefogó szervezetek név szerint a következők voltak: Tavirózsa Egyesület, Veresegyház Jobb Jövőért Egyesület, FIDESZ, MIÉP és az MDF.

Élni Veresegyházon Egyesület

 

letölthető formában itt is elérhető. (21 MB)