2017-es beszámoló

2017-es beszámoló

Folytattuk a levegőtisztasági projektek, magasabb szintre emelve azt az elmúlt évinél. Télen ismeretterjesztő céllal szórólapjainkat tettük közzé a honlapon, a facebookon, sőt ezeket ki is nyomtattuk, és levélládákba szétszórtuk. Évek óta sikerült először együttműködnünk az önkormányzattal is, mert az önkormányzati lapban ingyen közzétették a szórólapunkat. Ez tartalmazta, hogy milyen veszélyeket rejt magában, ha nem megfelelő módon tüzelünk. Tartalmazta ennek demokratikus megközelítését, mely szerint senki se fagyjon meg, de senkinek sincs joga ahhoz, hogy a mellette levőt mérgezze, s tartalmazott praktikus tanácsokat. http://elniveresen.hu/futesi-szezonunk-van/

Közhasznú szervezetté válva az 1% átutalási lehetőséget megszereztük, ez azonban több nehézséget okoz a számunkra, mint hasznot, mert ettől fogva a kettős könyvelés miatt lehet profi könyvelőt kell fogadnunk.

Kiadásunk a Takarékszövetkezetben vezetett számlánkon kívül egy 10 ezer Ft-os honlapkarbantartás volt, valamint az éves domain név bérlés. A honlapunkon meg kellett jelentetni a GDPR előírásainak megfelelő információkat, valamint a sütik engedélyezésének felületét.

2017 decemberében az egyesület számláján 259 143 Ft volt.

A bevételünk kizárólag tagdíjbefizetésből származott. Pár ezer Ft-al nőt az előző évi záráshoz képest.